keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Myyntiä ja markkinointia parhaimmillaan

Tällä kertaa tuli selailtua tori.fi antimia, todellinen helmi tarttuikin haaviin noin 3min kuluessa. Kyllä näistä se jokin huumorikin on revittävä. Ei tosin aina tiedä itkeäkkö vaiko nauraa...

Avattuani ilmoituksen mentiin heti (ainakin minun silmilleni) metsään.
Lause: "Ilman välittäjää joten hintakin on kohdillaan" ei yleensä oikein vakuuta. Sama jatkui "hyvin hoidettu taloyhtiö"-kommentilla. No jos yhtiö on hyvin hoidettu näkynnee se hyvässä vastikkeessakin yleensä suoraan. 42m2 ja 213e vastike eivät mielestäni tue väittämää, saati 26e vesimaksu.

Välillä tekeekin mieli soittaa myyjälle ja tiedustella vähän tarkemmin että MITÄ? Ja lupaan sen vielä joku päivä tehdäkkin. Ouraidii alue oli suosittu ja luultavasti joku asunnon ostaakin, tiedä sitten paljonko pyynnissä oli tinkivaraa, mutta tarkisteltuani näytti asunto kyllä suht hyvin hinnoitellultakin.

Aa niin ja löytyi siltä samalta tori.fi katselmuskierrokselta yksi 30e lamppukin, myynnissä asuntojen joukossa. Välillä lienee hankalaa tehdä niitä myynti-ilmoituksia? Toki myönnän, että itse taisin ensimmäisen vuokrataan ilmoitukseni tehdä asuntojen MYYNTI puolelle vuokraamisen sijaan, joten ehkä en itsekään ainakaan kovaan ääneen voi huudella.

Eli ehkä pitäydytään niissä perusteissa ja kuvaillaan tilannetta niin kuin ne on ja jätetään kultaiset ostostv lauseet sikseen. Selkeät tiedot ja kuvat kohteesta yleensä toimivat paremmin kuin hyvin. Eli ei välttämättä niitä nyt jo buumiksi tulleita kuvia kahvoista ja ties mistä wc pyyhkeistä... Kannattaa toki sisustaa hyvällä maulla ennen kuvia, mutta ei niitä sisustuksia siellä myydä, vai olenko nyt aivan erehtynyt?

Vähän kevyempää luettavaa tällä kertaa ja lähinnä muistutus niin itselle kuin mahdollisille lukijoillekin. Ainakin itselle, että EI NÄIN.

KKKK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti