tiistai 6. syyskuuta 2016

Hupinsa kullakin


Onhan se hauskaa vakoilla muita ja samalla vähän markkinaakin, pitää ns. tuntumaa yllä.

Tällä kertaa tuli selailtua tori.fi antimia, todellinen helmi tarttuikin haaviin noin 3min kuluessa. Kyllä näistä se jokin huumorikin on revittävä. Ei tosin aina tiedä itkeäkkö vaiko nauraa...

Avattuani ilmoituksen mentiin heti (ainakin minun silmilleni) metsään. Lause: "Ilman välittäjää joten hintakin on kohdillaan" ei yleensä oikein vakuuta. Sama jatkui "hyvin hoidettu taloyhtiö"-kommentilla. No jos yhtiö on hyvin hoidettu näkynnee se hyvässä vastikkeessakin yleensä suoraan. 42m2 ja 213e vastike eivät mielestäni tue väittämää, saati 26e vesimaksu. No sen tarkempaa taloustarkistelu ei ollut joten pienestä lähdetään huutelemaan, mutta eivätpä ainakaan minun mielenkiintoani nuo nostattaneet.

Välillä tekeekin mieli soittaa myyjälle ja tiedustella vähän tarkemmin että MITÄ? Ouraidii alue oli suosittu ja luultavasti joku asunnon ostaakin, tiedä sitten paljonko pyynnissä oli tinkivaraa, mutta tarkisteltuani näytti asunto kyllä suht hyvin hinnoitellultakin. Ja onhan joku myynyt asunnostaan 30% sijoitusmielessä, täytynee vielä joku kerta soitella perään ja kysellä vähän, että miten moinen homma oikein toimii. Ostanko keittiön vai vain ovenkahvat tai wc vai minkä?

Aa niin ja löytyi siltä samalta tori.fi katselmuskierrokselta yksi 30e lamppukin, myynnissä asuntojen joukossa. Välillä lienee hankalaa tehdä niitä myynti-ilmoituksia? Toki myönnän, että itse taisin ensimmäisen ilmoitukseni tehdä asuntojen MYYNTI puolelle vuokraamisen sijaan, joten ehkä en itsekään ainakaan kovaan ääneen voi huudella.

Vähän kevyempää luettavaa tällä kertaa ja lähinnä muistutus niin itselle kuin mahdollisille lukijoillekin. Ainakin itselle, että EI NÄIN. Voivathan nuokin joillakin ja joillekin toimia, mutta itseeni eivät ainakaan iske, välillä suuresti kummastuttaa ja hyvin usein nostattaa hymyä huulille.

KKKK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti