tiistai 8. tammikuuta 2019

Uusi vuosi uudet (vanhat) kujeet

Joulun ja uudenvuoden ajan tuli ladattua akkuja, vietettyä aikaa perheen parissa, nauttien elämästä, hyvästä seurasta ja hyvästä ruuasta. Hieno vuosi takana, mutta varmasti vieläkin hienompi jälleen edessä. Ilman uudenvuoden lupauksia ja kotkotuksia kohti uuttavuotta. Ei nyt ehkä aivan silmät kiinni kohti tulevaa, mutta fiiliksen mukaan mennään. Toimii monasti asiassa kuin asiassa. 

Asuntosalkun (eli "imperiumini") koko: 3kpl asuntoja vuokralla, 4kpl vuokralaisia ja yksi torppa omassa käytössä. Aika kattavasti eri asuntotyyppejä ja -kokoja löytyy: 1h, 2h, 3h (solu-/kimppakämppä) ja okt (joka tosin ei vuokralla). 

Ei mitään suunnitelmia velkavivun tai uusien ostojen tai myyntien suhteen. Koskaan en vielä muutoinkaan ostamiani kohteita ole myynyt, uudelleenrahoittanut kyllä. Vuokralaisten luonnollisesti toivon pysyvän mahdollisimman pitkään ja hoitavan velvoitteensa. Vaiva minimiin ja hyöty maksimiin. Pientä säätöä tosin nyt vuoden alkuun, koska olen lunastamassa omakotitaloni vuokratonttia, mutta palataan siihen astiaan erillisellä kirjoituksella. 

Rento fiilis leppoisan joulun ja uudenvuoden jäljiltä. Rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä niin on mahdollisuuksia vaikka ja mihin. Lisää varmasti mietteitä ja ajatuksia tästä vuodesta ja pientä yhteenvetoa viimevuodesta tässä alkuvuoden hollilla.

Over and out...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti