torstai 11. tammikuuta 2018

Uusi vuosi uudetvanhat kujeet

Vuotta on jälleen elelty jo hitusen yli viikon verran, joulunpäivät ja uusi vuosi ovat takanapäin. Vuoden 2017 touhuja on voinut seurata blogin matkan varrelta, mutta merkittävimpinä seikkoina ovat olleet oma opiskelu uudella paikkakunnalla, oman asunnon osittainen vuokraaminen, putkiremonttihanke ja sen touhujen eteneminen ja seuraaminen.... Mitäs kaikkea muuta? Kaipa sitä tässä matkan varrella on taas kokemuksia ja kilometrejä kertynyt. Särjetään se vuoden 2017 pähkinä avoimeksi tuonnempana.

Tänä vuonna tulee putkiremontti olemaan yhä tiiviissä seurannassa. Seuraan myös oman vuokraustoimintani ajankäyttöä entistä tarkemmin. Seuraan mm. tarkemmin paljonko veroilmoituksen tekeminen (ja sen "valmistelu") vie aikaa, paljonko vietän aikaa alan kouluttautumiseen (siitähän minä liittojen vuosimaksuja enempää en maksa). Ja tottakai pyrin parhaani mukaan pitämään kirjaa paljonko asuntosijoittaminen ja alan yleinen seuraaminen vie aikaani.

Viime vuonna (vai jo edellisenä) luin myös mielenkiintoisen artikkelin kiinteistölehdestä suomalaisten saunomismääristä. En enää löytänyt moista artikkelia tähän linkittääkseni, mutta tavoitteeni on seurata myös omia saunomismääriäni ja laittaa keskiarvoja paremmaksi. En laske minuutteja ja/tai sekuntteja, vaan enemmänkin kertoja/vko. Veikkaisin viikottaisen saunomisteni määrän olevan noin 3-4krt/vko (eli kuinka monena päivänä viikossa olen käynyt saunassa/saunonut).

En usko, että uudistan mitenkään radikaalisti vuokranantajan tapojani, enkä myöskään usko hankkivani tänä vuonna uusia kohteita, mutta eipä sitä koskaan tiedä. Tuli tässä jo vuokralaisen vaihtumisen yhteydessä harkittua myös asunnon myyntiä. Toisaalta uuden vuokralaisen löytyminen sujui yllättävänkin kivuttomasti (lähinnä tuurilla), joten asia ei juurikaan edistynyt, kokeilin lähinnä kepillä jäätä.

Uusi vuosi näyttää jälleen mitä kaikkea kommelluksia sitä taas tuleekaan eteen. Ei muuta kuin nautitaan kyydistä.

Uuden vuoden kettu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti