sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uusi vuosi, uudet kujeet

Joulu on voitu paksusti ja vuodenvaihde meni pienissä skumppahuuruissa, eli leppoisaa ja rentouttavaa aikaa. Ja juuri sopivaa kirjoittaa vuoden avaus pikku jälkihuuruissa.

Viime vuonna astuin epämukavuusalueelleni ostamalla kohteen, tai oikeastaan kaksi (toinen oli autopaikka), kotipaikkakuntani ulkopuolelta. Syy tähän oli oma muuttoni väliaikaisesti kyseiseen kaupunkiin. Kyseessä on kuitenkin sijoitus, jolla haetaan säästöä siihen, että vaihtoehtoisesti asuisin vuokralla ja veroetua tuleviin vuokriin ja mahdolliseen myyntivoittoon. Jännää ja erilaista on ollut myös autopaikan vuokraaminen.

Vuosi 2016 meni melko sutjakkaasti, vuokralaiset eivät vaihtuneet ja tuntuvatkin todella mukavilta tapauksilta, joten ei voi valittaa. Vuokrat ovat kilahtaneet tileille sovitusti ja tarpeellisissa tilanteissa olen ollut vuokralaisiin yhteydessä ja he minuun. Noita edellämainittuja nyt ovat esim. taloyhtiön remontit/muutokset, asunnon mahdolliset remonttitarpeet/viat ja elämäntilannemuutokset.

Nyt kuitenkin aina vuoden vaihtuessa alkaa tilanne aina tyhjältä sivulta, puhtaalta pöydältä tai mitä sanontaa nyt haluaakaan käyttää. Mitä tulen painottamaan tänä vuonna on, yhden kohteeni putkiremontti ja sen seuraaminen ja mahdollisuuksien mukaan edistäminen (ei mitään käryä miten, mutta eiköhän se tässä edetessä selvinne). Toiseksi tekniikan/IT:n hyväksikäyttäminen sekä itse toimissani, että taloyhtiöissäni. Taloyhtiöiden toiminta on välillä niin takapajuista, että voi jösses ja tapojen muutos on sitten kanssa niin kankiaa, mutta pakko yrittää.

Hallituksiinkin saatan pyrkiä, riippuu miten nykyiset suoriutuvat tehtävistään ja miten omat aikataulut menevät. Hallituksessa vaikutusmahdollisuudet ja uskottavuus kasvavat kummasti. Airbnb on myös sellainen vaihtoehto johon tulen tutustumaan tarkemmin ja luultavasti testaamaankin.

Aika näyttää millainen uudesta vuodesta 2017 tulee. Toivotaan, että antoisa, rahakas ja kokemusrikas.

Kettu kiittää kuittaa ja kumartaa kohti uuden vuoden seikkailuja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti