keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Asuntosijoittamisen startti vuodelle 2022

Vuosi 2021 jää historiankirjoihin allekirjoittaneen vuokranantajan ja asuntosijoittajan uran menevimpänä vuotena. Vuoden 2022 alku on ollut jälleen varsin tapahtumarikas:

  • Rikkoutuneita ikkunoita (ei henkilö eikä omaisuusvahinkoja)
  • Autopaikan vuokralaisen vaihtoa
  • Autopaikan vuokrasopimuksen tekemistä kahteen kertaan. Vieläkin löytyy niitä, että vaikka sopimus on jo tehty niin hommaa peruutellaan. Ja myönnettäköön, että nopealla aikataululla, melko pienellä
  • Energiaremontin purkkiin viimeistelyä
  • Uutta energiaremonttisuunnittelua
  • Kiinteistöremonttisuunnitelman laajentamista
  • Tönöprojekti etenee (ei niinkään lentävästi)


En enää tiedä pitäisikö tästä päästä suuntana enää vain ylös vai alaspäin. Tekemistä piisaa ja kun koronakin yhä yskii ympärillä, niin on ehkä vielä ihan suotavaa että pikku puuhastelua riittää. Kokemukset karaisee vai miten se nyt menee? Ainakin ne opettaa, joten välillä vaan kroppaa kehiin ja tulilinjalle. 


Vuoden 2022 työlistalla on isosti vielä #tönöprojekti, joka etenee ihan ok vauhtia. Tönön aiheesta lisää TÄÄLLÄ ja instagramista löytyy kuvatarinaa nimimerkillä diy_Lord. Jos nyt vapuksi ois suht valmista. Katotaan sitten meneekö vuokralle vaikko myyntiin.


Tönön lisäksi listalla on sijoitusyhtiön lisäselvittelyt ja muutoinkin yhtiökuviot. Ja aivan varmasti olemassa oleva asuntosijoitussäkki jonkunkin verran työllistää. Kuten usein havaitsee, niin asioilla kun on tapana tapahtua enemmän kerralla kuin tylsän tasaiseen tahtiin.


Exit vol 2 ja periaatteessa myös vol 3 ovat kovassa suunnitteluputkessa, joten katsotaan jos vuoden kuluessa tapahtuu peliliikkeitä. Tai ainakin blogissa tullaan jälleen avaamaan pelinrakennusta enemmän. Exit suunnittelu on tärkeä osa asuntosijoittamista. Aiheesta aiemmin olen kirjoitellut mm. TÄÄLLÄ


Markkinat vetävät kovaa tahtia ja niin myös omat puuhastelut. Kaippa se ois hyvä kyydissä pysyä. Toivottavasti moni pysyy myös blogin kyydissä. Lisää tätä enemmän tai vähemmän hiilitimanttista tavaraa tarjossa jatkossakin, stay tuned!


Kiinteistökettu kuittaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti